Excel kurs 105 filmer

Vill du jobba effektivare i Excel? Behöver du hantera stora datamängder? Skapa pivottabeller? Visualisera data i flerdimensionella diagram, kombinationsdiagram eller dashboards? Eller söker du snabba tips på hur =VLOOKUP() eller någon annan av Excels många formler och funktioner fungerar?

I våra filmserier om Excel går vi igenom de viktigaste tillämpningarna och funktionerna för ekonomer. Vi bjuder på en mängd tips på hur du kan jobba effektivare i Excel med enkla snabbkommandon, genvägar och smarta trick. Vi visar hur allt fungerar och hänger ihop med tydliga steg-för-steg-anvisningar: import och export av data, anslutning av datakällor, Power Query, strukturering, formatering och tvätt av data och mycket mycket mer. Filmerna riktar sig till dig som jobbar med ekonomi på alla nivåer: från redovisningsassistenter till controllers till ekonomichefer. Oavsett hur bra du redan kan Excel är vi övertygade om att du i våra filmer kommer hitta tips som kommer hjälpa dig att spara tid och göra ditt arbete roligare!

Avancerade diagram del 1 | Diagram med två eller tre dimensioner

Avancerade diagram del 1 | Diagram med två eller tre dimensioner

Använder du Excel diagram för att presentera siffror? I den här kursen fokuserar vi på diagram med två eller tre dimensioner.

Annika Graflund

Topp Excel-funktioner för ekonomer
Hantera stora datamängder med Excel
Dashboard i Excel

Dashboard i Excel

Genom att sammanställa och visualisera data i en "dashboard" i Excel kan du effektivisera analys och kommunikation av komplexa datamängder. I den här filmserien går vi igenom några grundläggande funktioner och metoder för hur du bygger en egen instrumentpanel.

Annika Graflund