Företagsekonomi 87 filmer

Hur gör jag en resultaträkning? Hur upprättar jag en balansräkning? Hur fungerar kassaflödesanalysen? Hur gör jag ett bokslut? 

I våra filmserier om företagsekonomins grunder går vi igenom de viktigaste ekonomiska processerna och rapporterna. Vi visar hur allt fungerar och hänger ihop med tydliga exempel och visualiseringar. Filmerna riktar sig dels till dig som är ny i rollen som ekonom eller som kanske har ekonomiskt ansvar utan att vara ekonom. Filmerna kan också vara till hjälp även för dig som är senior ekonom och behöver hjälp med att förklara ekonomi för icke-ekonomer. Oavsett vilken erfarenhet du har – här kan du snabbt repetera och kalibrera din förståelse för olika koncept, begrepp och samband!

Moms
Koncernredovisning
Bokslut
Årsredovisning

Årsredovisning

Hur gör man en årsredovisning? Vad är det som krävs och hur vet man att man gjort rätt? I den här filmserien visar vi hur årsredovisningen görs i praktiken. Du får se hur arbetsprocessen hanteras för ett snabbt och smidigt arbete. Vi går igenom arbetet steg för steg med tydliga exempel. Fokus ligger på beskrivning av årsredovisning enligt K2 för aktiebolag men även K3 behandlas.

Ulrika Magni

Transfer Pricing