Kul att du vill testa MeritGO!

Om du ännu inte har ett konto så kan du bara titta på filmer utan hänglås. Vill du se hela utbudet kan du registrera dig för ett kostnadsfritt tidsbegränsat testkonto eller teckna abonnemang! Om du redan har ett konto så kan du logga in här!

Om kursen
Om avsnittet
Material

Outlook

Lägger du mycket tid på att söka efter mail? Vill du bli mer effektiv i ditt mailande? Känner du att du tappat kontrollen över din inkorg eller att du inte får ut den fulla potentialen av Outlook?

I vår filmserie om Outlook går vi igenom hur du kan bli mer effektiv med några enkla inställningar och tankesätt. Oavsett om det är helt nytt för dig eller en repetition, är Outlook ett verktyg många av oss lägger mycket tid på, och kunskaperna kan alltid förfinas. I denna filmserie får du hjälp med hur du kan sätta upp din inkorg, teori och exempel bakom Inbox Zero, söka efter mail, sätta upp regler, jobba med kortkommandon, signaturer och mycket mer. Filmerna riktar sig till dig som jobbar med Outlook i vardagen och vill veta mer om hur enkla steg kan leda till att en högre grad av effektivitet vid hanteringen av mail.

Målgrupp: Du som använder Microsoft Outlook och vill effektivisera ditt arbete

Material: Det finns inget material att ladda ner i den här serien.

Innehåll:

  1. Inbox Zero – Bakgrund
  2. Inbox Zero – Uppsättning och exempel
  3. Visningsinställningar
  4. Sökning
  5. Arbeta med uppgifter/tasks
  6. Boka möten
  7. Regler för omdirigering av mail
  8. Snabbdelar och mallar
  9. Signaturer
  10. Tips och kortkommandon

Utbildare: Åsa Bengtson

Snabbdelar och mallar

Om du ofta skriver likartade texter i dina mejl så kan du återanvända bra texter som delar i ett mejl eller utgå från en mall för mejlet. Det är effektiva sätt som verkligen spar tid. Du gör detta genom verktygen Snabbdelar och Mallar.  I filmen lär du dig hur du skapar, hanterar och redigerar dina Snabbdelar och Mallar.

I denna filmserie finns inga filer för nedladdning.

Outlook

Inbox Zero – bakgrund
1
Inbox Zero – uppsättning och exempel
2
Visningsinställningar
3
Sökning
4
Arbeta med uppgifter/tasks
5
Boka möten
6
Regler för omdirigering av mail
7
Snabbdelar och mallar
8
Signaturer
9
Tips och kortkommandon
10