Kul att du vill testa MeritGO!

Om du ännu inte har ett konto så kan du bara titta på filmer utan hänglås. Vill du se hela utbudet kan du registrera dig för ett kostnadsfritt tidsbegränsat testkonto eller teckna abonnemang! Om du redan har ett konto så kan du logga in här!

Om kursen
Om avsnittet
Material

SMARTA mål

Vissa mål når vi inte trots att vi har haft dem länge. Ibland blir vi distraherade av annat. Känner du igen dig? Varför blir det så?

I den här filmserien lär du dig hur du kan formulera SMARTA mål som ökar både din motivation och sannolikheten för att du ska uppnå de resultat du önskar. Visste du att du kan öka din motivation genom att formulera rimliga mål? Vi visar också hur du kan ta kontroll över din tid. Genom att prioritera din agenda under tidspress kan du behålla fokus på dina målorienterade uppgifter och undvika distraktioner. De fyra pilotavsnitten i denna miniserie är producerade under den tidiga konceptutvecklingen av MeritGO.

Målgrupp: för dig som söker praktiska tips på hur du kan jobba mer effektivt

Innehåll:

  1. Tips för att sätta bra mål
  2. Modellen för SMARTA mål
  3. Hinder
  4. Ta kontroll över din tid

Material: i den här serien ingår ännu inget nedladdningsbart extramaterial

Manus och programledare: Marie Boregrim

Producent: Camille Madelon

 

Hinder

Vissa mål når vi inte trots att vi har haft dem länge. Ibland blir vi distraherade av annat. Känner du igen dig? Varför blir det så?

I denna filmserie finns inga filer för nedladdning.

SMARTA mål

Tips för att sätta bra mål
1
Modellen för SMARTA mål
2
Hinder
3
Ta kontroll över din tid
4